Onze afbraakrobots? Echte krachtpatsers!

Waarom wij terecht trots zijn op ons machinepark

Bij AMG bvba hebben we een indrukwekkend arsenaal aan afbraakrobots ter beschikking om allerlei gespecialiseerde afbraakwerken veilig, feilloos en efficiënt uit te voeren. Geen werk is te complex en geen uitdaging te groot, want onze afbraakmachines deinzen echt niet terug voor werken in enge ruimtes of met bijzonder hete materialen!

De afstandsgestuurde afbraakrobots van Brokk®, TopTec® en Husqvarna® zijn echte toppers en staan al jaren bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Doordat onze zusterbedrijven TopTec Benelux en IDS bvba instaan voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van TopTec en Husqvarna afbraakrobots staan wij bovendien in rechtstreeks contact met de fabrikant. Wij geven voortdurend feedback hoe de machines presteren op de werkvloer en welke productaanpassingen een meerwaarde zouden betekenen om ze nóg straffer te maken.

Wij kennen onze afbraakrobots door en door en beschikken over jarenlange ervaring in gespecialiseerde sloopwerken zoals bijvoorbeeld het verwijderen van vuurvaste bekledingen. U mag dus gerust zijn dat uw afbraakwerken in goede handen zijn wanneer u AMG bvba inschakelt.

Benieuwd welke afbraakrobots en hydraulisch gereedschap u op uw bedrijf of werf kan verwachten?