Wat u over sloopwerken AMG wil weten

Van algemene breekwerken naar toegepaste industriële sloopwerken

A.M.G. bvba werd opgericht in 1990. In onze beginjaren bestond het machinepark vooral uit klassieke minigravers en diverse sloopwerktuigen voor conventionele breekwerken.

Tegenwoordig zetten we bij AMG vooral in op een gesofisticeerd machinepark met radio gestuurde afbraakrobots om de net iets minder evidente sloopwerken uit te voeren. We hebben er bewust voor gekozen om ons te specialiseren in de uitbraak van refractaire bij industriële klanten en hebben daarvoor inmiddels in heel Europa een stevige reputatie opgebouwd.

Onze visie en wat u van onze service mag verwachten

24/7 bereikbaar én operationeel

Of het nu om een gepland onderhoud gaat of om een dringende interventie, onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar! We doen er alles aan om dezelfde dag nog ter plaatse te geraken in binnen- of buitenland om uw sloopwerken uit te voeren, want u heeft natuurlijk geen seconde te verliezen en de productie moet zo snel mogelijk weer worden opgestart.

Dat een productielijn stilleggen handen vol geld kost, dat begrijpen we bij AMG maar al te goed. Daarom zijn we niet alleen meteen ter plaatse, we zorgen er ook voor dat we te allen tijde over reserve afbraakrobots, machines, hydraulisch gereedschap en onderdelen beschikken zodat we ononderbroken kunnen doorwerken, zelfs bij een technische panne!

Maximale tijdwinst en minimale productiestop, dat is kort samengevat waar wij voor staan.

Snel werk is gegarandeerd, maar niet ten koste van de veiligheid!

Het moet snel gaan, heel snel. Dat kan en u mag zeker zo’n supersnelle service verwachten, maar dat wil niet zeggen dat we de veiligheid van uw en onze medewerkers uit het oog verliezen.

Zo werken we met de modernste technologieën en afstandsgestuurde afbraakrobots om de veiligheid op de werf te garanderen. Onze medewerkers zijn ook stuk voor stuk ervaren professionals die perfect kunnen omgaan met veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals volgelaatsmaskers en perslucht.

No-nonsense communicatie

Ongetwijfeld is onze no-nonsense communicatie onze belangrijkste troef. In ons familiebedrijf zijn het vader en zoon Stuer zelf die uw vragen beantwoorden, afspraken maken en de werken opvolgen. U hoeft dus niet langs verschillende contactpersonen te passeren, want u heeft een rechtstreeks aanspreekpunt mét kennis van zaken!

Benieuwd naar onze service in de praktijk? Contacteer ons en test het zelf!